Swim Cup 2014

10 svømmere fra Ulfborg kæmpede sig til 28 medaljer

Ulfborg svømmeklub havde 10 svømmere, der deltog den 9. marts 2014 i et Swim Cup stævne i Hvide Sande. Der var deltagere fra både Vinderup, Lemvig, Thisted, Hurup, Hvide Sande og ikke mindst Ulfborg. Det blev en særdeles god dag for de 10 svømmere. Der blev konkurreret om medaljesæt og Ulfborg-svømmerne kom hjem med ikke mindre end 28 medaljer herunder sejre i holdkap.

Følgende fik en eller flere guldmedaljer: Ida, Johanne, Iben, Heidi og så blev det til en guldmedalje for 4 af pigerne med nåletider i en holdkap med andre svømmere, der er kvalificeret til at svømme på dette niveau.

Sølvmedaljerne gik til: Cecilia, Sofie, Johanne og herudover vandt Kamilla, Cecilia, Mie og Iben sølv i holdkap.

Bronzemedaljer gik til: Ida, Mie, Kamilla og Mette.

Bronzenåle: Mie Hesselbjerg Sørensen, Cecilia Højris Steen, Iben Nagstrup Pinvig Østergård og Emily Høgsberg opnåede på stævnet, at svømme deres første bronzetid.

Alle svømmere klarede sig godt og satte rigtig mange personlige rekorder – yngste deltager fra Ulfborg var Ida Flarup Madsen (årgang 05). Det er fantastisk motiverende at deltage i et sådant stævne og giver alle svømmere fornyet energi til deres træning.

En dejlig dag i Hvide Sande som både børn, forældre og trænere kan være særdeles tilfredse med.

I øvrigt starter der ny forårssæson fra mandag den 31. marts og som strækker sig til skolernes sommerferie. Se omtale andet sted i avisen.

Nedenfor ses billeder af samtlige svømmere, der deltog i stævnet.

svømmepiger2