FCM Miniakademi

PowerPoint-præsentation

http://www.fcmklubsamarbejdet.dk/Default.aspx?kat=117

FC Midtjylland står igen klar med træningstilbud for drenge født i 2002 – 2007, der udgør U8-U13 rækkerne…

Er du en fodboldgal dreng og født i 2002 – 2007 eller er du forældre eller bekendt til en der er det? – Ja, så er det snart ved at være tid til at tilmelde sig forårets træningstilbud på FCM Miniakademi.

Fredag den 13. juni kl. 11.00 åbnes der således op for tilmelding til disse træningstilbud, som du kan læse meget mere om HER. Husk tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

De forskellige træningstilbud man nu kan tilmelde sig
FCM Minifodboldskole (kun markspillere fra årgang 2002 – 2005)
Her åbnes der op for træning i henholdsvis Koldby-Hørdum IF (48 pladser), Gudum Nissum IF (48 pladser), Hee SF (64 pladser) og Brande IF (64 deltagere), mens der denne gang desværre ikke har været trænere nok, som har været interesseret i at være en del af et sådant træningstilbud i område 4.

FCM Minielitefodboldskole (kun markspillere fra årgang 2002 – 2005)
Her har vi til vores store glæde oplevet en kæmpe interesse fra et hav af dygtige trænere fra FC Midtjylland og FCMs samarbejdsklubber for at blive en del af dette træningstilbud. Det betyder, at vi på træningstilbuddet i Ikast FS kan tilbyde 96 pladser, til de drenge i årgangene 2002, 2003, 2004 og 2005, som savner udfordringer i det daglige, at blive en del af et sådant træningstilbud.

NYT NYT NYT
Som noget nyt under FCM Minielitefodboldskole har vi nu ligeså oprettet et tilbud for U8 og U9 drenge (årgang 2006 – 2007). Her vil du skulle træne sammen med din mor/far/anden voksen som du er tryg ved og så vil du møde nogle faglige kompetente og pædagogisk positive trænere, hvis udgangspunkt kun er at gøre hver enkelt og hele gruppen bedre krops- og boldteknisk.

FC Midtjylland har ingen krav til dit niveau eller kunnen som fodboldudøver, men vi har nogle forventninger til dig som udøver og til din mor/far/anden voksen som du er tryg ved.
Her bliver der åbnet op for 48 pladser, hvor tilbuddet ligeledes er placeret i Ikast FS:

FCM Minimålmandsskole (kun målmænd fra årgang 2002 – 2005)
Her holder vi status quo, hvilket betyder, at vi igen kan udbyde 16 pladser i Brande IF.

Når man tilmelder sig disse træningstilbud, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvad der er det rigtige for den enkelte dreng. FCM Minifodboldskole og FCM Minimålmandsskole er således for spillere fra alle niveauer, mens FCM Minielitefodboldskolen alene er for de spillere, som savner udfordringer i hverdagen og som godt kunne tænke sig lidt ekstra udfordringer og oplevelser. Samtidig skal det pointeres, at ingen af træningstilbuddene er at betragte som pasningsordninger – det er alene træningstilbud til de drenge, som ønsker yderligere træning og som er parate til det.

Så har du eller din søn også lyst til at dyrke GLÆDEN, MODET, VILJEN og RØDDERNE, så tilmeld dig/ham et af træningstilbuddene på FCM Miniakademi fra fredag den 13. juni kl. 11.00 – KLIK HER.

SAMMEN dyrker vi drømmen – SAMMEN høster vi succesen.

http://www.fcmklubsamarbejdet.dk/?kat=124