Gymnastik Nyt!

UBG gymnastik sæson 2014/ 15.

Så er UBG gymnastik klar til en ny sæson. ´

Vi glæder os meget til at komme i gang.

Vi har til den kommende sæson fået mange nye instruktører – eller hjemvendte tidligere gymnaster og instruktører, som nu er meget parate til at sætte sæsonen i gang.

NYT NYT NYT … ekstra springhold.

Holdet for dem der gerne vil noget mere med spring. Vi ved af erfaring at mange gerne vil springe mere end de kan nå på ”de almindelige” hold, så derfor har vi valgt at give dem dette tilbud – .

Der er selvfølgelig opvarmning, men ellers er det spring, spring og spring. Vi stiller to krav til gymnasterne – de skal være aktive gymnaster på et andet hold og de skal være vilde med at springe.

Ny inddeling af årgangene:

Rytme, spring og leg er fra 1. – 2 kl., unge mix er fra 3. – 5. kl. og junior mix er fra 6. kl. og opefter.

Unge mix, junior mix og ekstra spring kommer på Staby Efterskoles springcenter den sidste mandag i september, oktober og november måned – muligvis kan der blive tale om flere træninger i springcenteret, men vi skal lige i gang med sæsonen inden gymnastikudvalget tager stilling til yderligere træninger i springcenteret.

Alle hold starter uge 35 undtagen:

Herrer / floorball er klar til ny sæson – start uge 39

Mor / far / barn .. – starter uge 38

Effekttræning starter uge 43

Vi vil igen i år foretage et fælles indkøb af dragter og T – shirts til alle opvisningshold – derfor er kontingentet inkl. dragter.

Vel mødt til en god sæson i UBG gymnastik.