De seje fodboldpiger spiller i SHN/UBG

Fodboldtøser 2 2014-06-18 16.42.55 fodboldtøser 1Så er det ved at være længe siden, at den nye fodboldsæson er skudt i gang. Det betyder også at SHN/UBG U10 og U11 piger er godt i gang med træning og turnering.  Og igen i denne sæson er det blevet en god og sejrrig sæson med masse af vundne kampe til de dygtige fodboldpiger.

I forårssæsonen 20 14 var både U9 0g U10 pigespillerne ubesejret i hver deres turnering, og de gjorde stor fremskridt fra kamp til kamp.  Det er ikke kun til kampene, at de dygtige pigespiller, gør fremskridt. Jeg har i mine tre sæsonen som træner for pigerne, set dem udvikle sig helt utroligt meget på hvert deres niveau, og de er en fornøjelse at træne og jeg glæder mig hver onsdag til at komme ned og spille fodbold sammen med 16 skønne, sociale og glade piger. Det er ikke kun spillerne, der har været en fornøjelse at arbejde sammen med, jeg har også haft et godt samarbejde med spillernes forældre, som jeg gerne vil takke for deres store assistance til kampene.

En ting er sikkert og det er, at der altid er plads til endnu flere fodboldpiller på vores hold, nybegynder såvel som øvet spiller, og at det vil glæde mig og min hjælpetræneren Cecilie Chrois, at se endnu flere pigespillere. Mange af pigespillerne fortsætter med fodbold indendørs og det bliver spændende at følge dem i en ny turnering og dermed se dem i nye udfordringer.

Fodboldtræner Stine Gadgaard Hansen.