FCM-træning tirsdag den 7. oktober i SHN/UBG

FCM 7-10 2014 013Som afslutning på en god udendørssæson, havde SHN/UBG’s ungdomsfodbold æren af, at have besøg af hele fire FCM spiller, 2 superligaspillere samt 2 akademispillere, Oluwafemi Ajilore, Jesper Lauridsen, Alexander Munksgaard og Mikkel Frankoch, til en fællestræning for U8-U13 drenge- og pigespillere.

Trods silende regn og blæst mødte godt 60 glade og forventningsfulde fodboldspiller op til en sjov og lærerig fællestræning, hvor de fire fremmødte FCM spillere, lærte de unge fodboldspillere nye fodbold trick og finter. Det var ikke kun SHN/UBG fodboldspiller, som fik noget ud af besøget fra FCM, de fremmødte ungdomstræner fik også lidt inspiration med fra denne dag, som de kan bruge i den fremtidige træning med klubbens spillere.

Som afslutning på en vellykket fællestræning fik de lokale ungdomsspillere mulighed for, at få taget billeder sammen med FCM spillerne samt autografskrivning, hvor kun fantasien der satte grænser for hvor de professionelle spiller skulle skrive deres autografer, der blev skrevet på fodboldstøvler, T-shirts, arme, trøjer mm.

Alt i alt en vellykket eftermiddag/aften, hvor formentlig mange af vores lokale fodboldspiller, fik en ny fodboldstjerne at se op til.

Se flere billeder fra arrangementet her