Årets Svømmetræner

PatrickStartede i 2007 som hjælpertræner i lille bassin, hvor børnene var glade for Patrick Trankjær lige fra starten af. Patrick sagde ja tak til at komme på hjælpetrænerkursus og fik efter nogle år selv trænertjansen.

Årerne er gået rigtig stærkt og du er fortsat i UBG’s svømmeklub, som en utrolig trofast, engageret og stabil træner. Uden Patricks altid store fleksibilitet og imødekommenhed havde mange holdkabaler og meget organisering været svært at få til at gå op.

Vi er i svømmeklubben enige om at gennem de 8 års samarbejde vi har haft med dig, har vi endnu aldrig hørt Patrick sige nej, når vi har haft brug for din hjælp. Du har sagt JA til samtlige hold, du er blevet bedt om at tage i årenes løb: begynderhold, let øvede, øvede, livredder på babyhold og vandgymnastikhold, aquahold og sidst aquacrossfit-træning som du også selv deltager på.

Du er klubbens stabile træner, livredder og afløser – altid står du på spring til at tage ekstra hold, når nogle er syge. Enhver klubs drøm at have en frivillig som dig.

Patrick er altid i godt humør, smilende, positiv og afholdt af alle i svømmeklubben.

En stor tak skal lyde for din indsats indtil nu og vi håber, at samarbejdet kan fortsætte i mange år endnu.

Stort tillykke Patrick