FCM-træning tirsdag den 21. april i SHN/UBG.

fcmlogoDer var liv og glade dage over alt på fodboldbanerne i Ulfborg, da tre FC Midtjyllands spiller, Mads Olsen, Kristoffer Olsson og ikke mindst en af superligaens absolut varmeste navne Erik Sviatchenko, trænede sammen med godt 60 forventningsfulde ungdomsspiller fra SHN/Ulfborg. Alle vores lokale fodboldspiller havde set frem til mødet med deres helte og det kunne mærkes rundt på banerne, hvor der var god stemning og masser af fight.  

Det var ikke kun SHN/UBG fodboldspiller, som fik noget ud af besøget fra FCM, de fremmødte ungdomstræner fik også lidt inspiration med fra denne dag, som de kan bruge i den fremtidige træning med klubbens spillere. 

Vi siger fra SHN/Ulfborg tak for en meget lærerig dag, som gav vores ungdomsspillere en god fodboldoplevelse.