Kom til Lokalopgør

FCM 7-10 2014 013Når SHN/Ulfborg tager imod  Tim GIF fredag 12. juni 2015 er det mere end blot et lokalopgør. For begge serie 3-mandskaber venter en vigtig kamp, hvor de 3 point kan have betydning for overlevelse i rækken.

På trods af lokalopgøret og rivaliseringen med vigtige point på spil, er der en stor sportslig tak fra SHN/Ulfborg og til Tim GIF i forbindelse med kampen. Denne spillerunde var faktisk planlagt til at blive spillet i Tim. Så da Tim GIF hørte, vi gerne ville gøre lidt ekstra ud af dagen, var de straks klar på, at vi kunne bytte holdenes indbyrdes kampe, så denne kamp kunne spilles med SHN/Ulfborg som hjemmehold, fortæller Niels Bonde fra SHN/Ulfborg.

Allerede i efteråret blev SHN/Ulfborg kontaktet af Jyske Bank, der ønskede at lave lidt ekstra ud af en hjemmekamp i foråret. Da puljeinddelingen kom var Tim kampen helt sikkert den, der ville trække flest folk til stadion, og det var derfor nærliggende at lave arrangementet til lokalopgøret, siger Niels Bonde.

Jyske Bank har hoppeborgen og grillen klar på stadion, så vi håber, der kommer lidt ekstra folk og skaber en god atmosfære om kampen. At det så kan lade sig gøre, kan vi også takke vores (og Tim GIFs) hovedsponsor, Ringkjøbing Landbobank, for. De stiller bl.a. med en fotograf og drikkevarer til kampen – og generelt en større synlighed til SHN/Ulfborgs fremtidige hjemmekampe.