Ulfborg Cup 2015

Ulfborg Cup blev traditionen tro afviklet mellem jul og nytår. Det var 42. gang, stævnet blev afviklet. Igen blev hallen på Staby Efterskole også brugt til afviklingen, som det også var tilfældet i år 2014. Antallet af deltagende hold blev igen rekordhøjt – nemlig hele 166 hold (2 mere end i år 2014).

Det betød af 2015-versionen af stævnet havde omkring 900 deltagere, og der skulle spilles over 425 kampe. Rundt regnet 60 timers fodbold, så der var gang i hallerne fra 27. og til 30. december. Specielt i de mindre årgange er det glædeligt, der var så mange deltagere, mens det kniber lidt mere med deltagende hold i de ældre U15 og U17 rækker, ligesom antallet af deltagende pigehold igen i år var under pres.

Den 42.udgave af Ulfborg Cup blev igen et gensyn med U19 (ynglingefodbold), da der var lavet række med 6 deltagende hold. Det er ellers en del år siden sidst, der har været besøg af den ældste ungdomsårgang.

Når omfanget af stævnet er så stort som det er, så trækker det også rigtig mange frivillige ressourcer ud. Der er over 90 vagter, der i alt dækker små 500 arbejdstimer ind i forbindelse med afvikling af stævnet samt forberedende opgaver med opstilling, klargøring og kontakt til sponsorer. Det spænder vidt med frivillige fra ca. 12 år og op til pensionister, der hjælper til.

Selvom vi har så mange frivillige, kan stævnet ikke gennemføres uden rigtig mange sponsorer. Og vi møder en utrolig flot opbakning rundt i hele byen og omkringliggende virksomheder. Uden alle frivillige bidrag ville der ikke været noget fodboldstævne, da stævnet regnskabsmæssigt kun giver et meget begrænset overskud til ungdomsarbejdet i klubben.

Vi skal i Ulfborg være stolte af, vi kan gennemføre så stort et stævne, som i høj grad er med til at sætte byen på landkortet. TAK!

Se de mange billeder fra Ulfborg Cup 2015 her