Årets træner 2016.

IMG_0026I år går trænerpokalen til en person, som i mange mange år har været en del af UBG.
En person, som har været med lige fra hun kunne kravle – tror jeg –
Fra aktiv til hjælpeinstruktør, til instruktør ”med eget hold”
Hun er en glad og imødekommende pige, som alle kan li`. Børnene er utroligt glade for hende. Hun er deres fortrolige.
Som hjælpetræner tog hun ansvar og stod for en træningstimer.
Hun var meget omsorgsfuld, og var god til at se og hjælpe de børn der havde brug for det, både med at trøste, give ros og hjælpe ved spring m.m.
Hun var lydhør overfor de andre trænere på holdet.
Så blev det efterskole, men tilbagevendende til UBG – til gymnastikken, til børn og unge, nu med eget hold – eller flere.
Mathilde – det er dig der skal have prisen i år.
Du har formået at få et Kvindehold i gang, et hold rytmepiger, og det er fordi du er den du er. Du sprudler, du er energisk.
Du har altid været parat, hvis det ikke var gymnastikken, så var det ungledertjansen – du har været med til stort set alle unglederarrangementer, fra planlægning til udførelse og afslutning, fra klippe klistre til julespring, fra opvisninger i UBG til opvisningsdag for lokalforeningshold, overnatningsdagene på Staby Efterskole, du er med ”når der sker noget” –, jeg ved at jeg kan regne med dig. Hvis du siger nej til en opgave ved jeg, at det er MEGET vigtigt det andet du skal til.
Dit smittende humør påvirker dine omgivelser, gymnasterne, du er bestemt, du stiller krav, du elsker og bevæge dig – så du har om nogen fortjent at få denne anerkendelse.
Stort tillykke.