Årets UBG’er

IMG_0033
I år har vi i bestyrelsen besluttet at uddele pokalen som Årets UBG `er til ikke en, men to personer.
Den bliver givet til 2 personer som har udvist initiativ og gjort et stort stykker frivilligt foreningsarbejde i UBG. Det er 2 personer som har taget en udfordring op med fuld gejst og ”gå på mod”, og haft den rigtige indstilling til at få løst tingene på en god måde til glæde for mange.
Oftest er det forældrene vi tyder til, når vi mangler, men heldigvis oplever vi også, at forældrene selv kommer, når de synes at der mangles en aktivitet som deres børn gerne vil deltage i – det er dette årets UBG’er et bevis på. I en tid hvor egoistiske sportsgren trend’er og hver mand er sin egen, er det oftest svært at finde frivillige til at give en hånd til foreningsarbejde og glæde andre end sig selv. Da er det dejligt når folk/forælde melder sig på banen og er villig til at gøre noget ekstra.
Derfor vil vi gerne sige stor TAK til Karina Sørensen og Charlotte Steen Højris for at de har gjort det muligt for unge at spille badminton i Ulfborg, og samtid give dem titlen som Årets UBG’er 2015.
Tak for indsatsen!!