Din hælp er alfa og omega!

Ulfborg Marked er en af vores store indtægtskilder.

Overskuddet fra Ulfborg Marked går til ungdomsarbejdet i Ulfborg.

Pengene bliver fordelt mellem foreningerne i Ulfborg – Borgerforeningen, Skytterne, Spejderne, Karate, Bokseklukken og Ulfborg IF.

3195167Foreningerne er meget afhængige af de penge vi modtager fra Ulfborg Marked.

De bliver brugt at holde vores kontingenter i ro, eller hvis der sker en stigning, at den så er meget lille.

De bliver brugt til at betale ”husleje” i hal og svømmehal og andre lokaler i Vestjysk Fritidscenter. Hvis man tror, det er gratis, så tro om! F.eks. koster en timeleje kr. 108 i hallen, dvs et hold koster ca. 3000 kr for en sæson.

Hvis man så ganger det op med det antal hold, der er i gang i hallen  henover en sæson, så kan det blive til rigtig mange penge – det er bl.a. derfor vi er glade for Ulfborg Marked og det overskud vi modtager derfra.
UlfborgDer er intet der er gratis for foreningerne – udover halleje, betaler vi selv for alle rekvisitter. Her kan jeg nævne, at en air track på 12 meter koster ikke mindre end kr. 43.000.

Så det er derfor at DU skal være med til at hjælpe os med at få dækket vagter til Ulfborg Marked, lige fra P – vagt til ”tjener” i ølteltet, eller dyrepladsen, kaffevogn mm

Det er hvert år et kæmpearbejde at få vagtplanerne til at gå op i en højere enhed, så hvis du vil være med til at holde gang i foreningerne i Ulfborg, være med til at skabe aktiviteter for børn og unge, så er det NU du skal melde dig til en vagt.