Kom og prøv det – der er fortsat ledige pladser

Jumping-fit

Billedet fortæller alt. Træningen på trampolinen styrker nemlig både dit humør og din krop. Musikken og træningsformen gør, at du simpelt hen ikke kan lade være med at smile.

Jumping fitness foregår på de specielt udviklede jumping fitness trampoliner og er en sjov måde at dyrke motion på for alle aldersgrupper. Jumping fitness opstod ud fra ideen om at udvikle et træningsprogram, som både er sjovt og effektivt. Grundlaget for jumping fitness er en kombination af hurtige og langsomme hop, variationer af forskellige aerobictrin og dynamiske spurter. Samtidig med at du hopper, lytter du til masser af god musik.

Designet på trampolinerne gør, at man ikke får hårde stød op igennem kroppen, når man træner. Derfor har folk med f.eks. rygskader, knæskader og ankelskader stor gavn af jumping fitness, netop fordi det er skånsomt. Samtidig er det en sjov og anderledes måde at dyrke motion på for alle aldersgrupper. Jumping Fitness er for dig, som elsker variation mellem øvelserne, hvilket tilgodeser at hele kroppen bliver styrket.