Svømmenyt!

Så er vi klar til en ny spændende svømmesæson i Ulfborg Idrætsforenings Svømmeafdeling. Vi har i denne sæson flere nye tiltag.

Svømmehal-3Vi har fået Marianne Bach Jørgensen, der er svømmelærer og selv er på barsel, til at udbyde et baby svømme hold tirsdag fra kl. 9.00-9.45 i perioden 05. september til 20. december. Holdet vil primært være for de forældre, der er på barsel. Er man ikke på barsel og alligevel ønsker at gå til babysvømning, kan de fortsat gå torsdag fra kl. 17.15-18.00. Dette hold køre hele sæsonen.

Endvidere har vores talent hold skiftet navn, så det nu hedder: De seje talenter. Det er for at markere, at man altså ikke behøver at være et særlig ”talent” for at gå på holdet. Den største forudsætning for at gå på holdet er, at man er glad for at svømme. Det seje ligger i, at man ønsker at svømme mere end de normale 45 minutter, som er en normal lektions varighed. Dette hold har nemlig en sammenlagt tid i vandet på 90 minutter. Se endvidere beskrivelse af holdet via link svømning under målsætningsbeskrivelser for de enkelte hold.

Svømmehal-2 Vi har oprettet 2 nye ungdomshold nemlig et ”junior swim and fun” og et ”teenager swim and fun”. Indholdet på disse hold fremgår under punktet holdbeskrivelser. På disse hold vægtes udover svømning også det sociale. Derfor vil der være masser af aktiviteter, der tilgodeser, at de unge får nogle herlige oplevelser sammen. Teenager swim and fun er placeret på fredage og vil kunne kombineres med fælles spisning før eller efter undervisningen, hvis der er stemning blandt teenagerne for det.

Endelig har vi ændret på sæsonlængden, så vi fremover kun køre med en sæson. For børneholdene indebære det fra 05. september til 01. juni, mens de fleste voksen hold slutter den 27. april på nær 2 hold, nemlig learn 2 crawl/teknik og kondition og voksenmotions holdet.