Tre håndboldkampe spillet i weekenden

Ulfborg IF’s U10 piger skulle en tur til Thyborøn. Inden dagens kamp lå begge hold a point, og delte derned 1. pladsen i puljen. I den første kamp på hjemmebane tabte Ulfborg med 1 mål, så der skulle en sejr til i dagens kamp, hvis 1. pladsen skulle erobres. 

Det blev en tæt kamp, hvor begge hold kæmpede godt. Kampen endte 7-7, og derved beholder U10 pigerne 2. pladsen i puljen. 

img_4750Lørdag var Ulfborg-Vemb Håndbold U14 piger pulje 2 en tur i Hogager. Hvis holdet skulle holde sig i toppen, så skulle der hentes point. Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet var foran det meste af kampen, men en god slutspurt af Ulfborg-Vemb gjorde at kampen endte 8-8. Målscorer Alberte 6, Emma 1 og Marie 1. Kampens fidus fik målmanden Vanessa Grainger. 

img_4695Søndag skulle Ulfborg-Vemb U14 piger pulje 1 til Struer. Her skulle der også point til for at holdet skulle blive i toppen. Det skulle hurtigt vise sig at den sejr aldrig var i fare. Kampen blev vundet hele 15-5. Målscorer Sofie L. 6, Anna 5, Mette 3 og Astrid 1. Kampens fidus fik målmand Julie Hansen.