Sidste håndboldspillerunde inden jul afviklet

De sidste kampe i de enkelte turneringer er blevet afviklet idag, og man kan nu med sikkerhed sige hvem, der rykker op og ned eller bliver i deres rækker.

Arkivfoto
Arkivfoto

Ulfborg IF håndbold´s U10 pige C sikrede sig allerede i sidste weekend adgang til oprykning til B-rækken. U10 pigerne har været rimelig overbevisende hele vejen igennem, og har kun sat 3 point til i 10 kampe. Dagens kamp blev spillet på udebane i Lemvig, og her blev det til en sejr på hele 10-1. 

Stort tillykke til U10 pigerne, og godt spillet.

Ulfborg-Vemb Håndbold U14 pige B/pulje 1 skulle vinde den sidste kamp for at sikre sig oprykning til A-rækken. Den sidste kamp var ude mod Langhøj, og selvom kampens resultat blev ret overbevisende, så blev det en kamp med mange brændte chancer. 

Arkivfoto
Arkivfoto

U14 pigerne hev den 9. sejr i træk hjem, og vandt 20-7. Det blev kun til et enkelt nederlag i 10 kampe. Kampens målscorer blev Sofie L. 8, Mette 5, Astrid 3, Alberte 3 og Sofie G. 1. Kampens fidus blev Mette.

Ulfborg-Vemb Håndbold U14 pige B/pulje 2 kunne på udebane i Aulum sikre sig 2. pladsen i puljen, men det krævede en sejr. Pigerne startede lidt nervøst, og ved halvleg stod det 4-4. I 2. halvleg steppede pigerne op i forsvaret, og der blev lukket godt af. Kampen blev vundet 8-7, og stor ros til pigerne for en god fight. Kampens målscorer blev Louise 2, Naja 2, Cecilie 1, Emma 1, Julie Lind 1 og Julie Hansen 1. Kampens fidus blev Julie Hansen.

Arkivfoto
Arkivfoto

Ulfborg-Vemb Håndbold Dame serie 1 spillede den sidste kamp i sidste weekend. Selvom det blev til et nederlag i sidste kamp, så beholder damerne sin plads i serie 1 efter jul. 2 sejre i 8 kampe var lige nøjagtig nok.