Ulfborg IF fornyer hovedsponsoraftalen med Ringkjøbing Landbobank.

6 forskellige idrætsgrene i Ulfborg er blevet samlet i én forening, Ulfborg IF. Det er med glæde, at vi kan meddele at Ulfborg IF og Ringkjøbing Landbobank pr. 1. januar 2017 har indgået en ny samarbejdsaftale.

dsc_5758 ”I Ulfborg IF er vi særdeles glade for den nye aftale, der giver vores ”nye” forening endnu et løft i den rigtige retning. Med Ringkjøbing Landbobank som en ”ny”, professionel samarbejdspartner, giver det mulighed for, at vi kan få en rigtig god synergi mellem de 6 afdelinger i Ulfborg IF” fortæller formand for Ulfborg IF Lisbeth Poulsen.  

20161214-_nfx4823”Vi prioriterer det brede foreningsliv højt, og har gennem mange år bakket op om foreningslivet i Ulfborg og har haft et rigtig godt samarbejde med foreningerne. Med samling af fodbold, håndbold, gymnastik, svømning, badminton og tennis i Ulfborg IF er vi derfor rigtig glade for at have lavet en ny samarbejdsaftale.

Det giver gode muligheder for yderligere at styrke den fremdrift og det imponerende aktivitetsniveau, Ulfborg IF repræsenterer, og som fremover sikrer, at klubben kan tilbyde medlemmerne nogle fantastiske faciliteter i Ulfborg” fortæller markedschef Klaus Gamst fra Ringkjøbing Landbobank.