Babysvømning er lige noget for din baby!

Babysvømning starter i uge 2 tirsdag den 10. januar i Vestjydsk Fritidscenters Svømmehal i Ulfborg. Tilmelding sker herbaby-flyder-pa%cc%8a-plade .
Kom og prøv gratis første gang, men kontakt en af trænerne på forhånd. Der er max deltager antal og det er dem, der har tilmeldt sig på forhånd, der er sikrer på en plads.
Gennem det 32 grader varme vand bliver babyens sanser stimuleret og samtidig er det dejligt samvær med dit barn, idet der er 100% fokus på dit barn. Du vil opleve en helt særlig nærkontakt og blive trænet i de forskellige greb, der giver netop dit barn de bedste forudsætninger for at bevæge sig i vandet og dykke.
Målene for timerne er at gøre barnet trygt ved vandet, som det jo kender fra tiden i moderens mave, og vi går stille og roligt frem i det enkelte barns tempo.
baby-kigger-pa%cc%8a-boldVi vil lege glæden ved at svømme ind igennem sanglege og rim. Programmet vil veksle mellem instruktion og tid til selv at træne med din baby. Der er derfor rig mulighed for at udvikle sig individuelt sammen med sin baby.
Det kan være at babyen de første par gange kun kan overskue at være i vandet halvdelen af tiden, da der er rigtig mange sanseindtryk, der skal bearbejdes. Det er vigtigt, at man følger babyens behov.
Rent praktisk er det en fordel at komme med en mæt og frisk baby.
I det røde hus inde i svømmehallen er der babybadekar samt puslepuder, så der kan skiftes i et roligt område, hvor der er dejligt varmt. Det vil være en fordel at medbringe en badeble, en lift eller en autostol med, som barnet kan transporteres i. Klæder man barnet af og på oppe i hallen, kan man fint bruge sin egen autostol, da barnet jo her vil være tørt og påklædt ved ind og udgang til omklædningen. Til de lidt større babyer, er der klapvogne i omklædningsrummet.
Ved det røde hus er der også en mikroovn, så der er mulighed for at varme en flaske. Det er vigtigt at babyen får noget at drikke efter svømmeturen for at få fortyndet eventuel klorvand i tarmene. (Det er dog begrænset, hvor meget babyen sluger, da den jo automatisk lukker af ved dyk uanset alder).
Inde i svømmehallen findes loungestole mv., hvor man kan give barnet mad – det findes der også ude i selve halområdet.
Efter svømning, hvis dit barn ikke får bryst, kan det være en god ide, at du har andre væske og evt. kiks eller andet som dit barn kan få i omklædningen til at fortynde klorvandet med.
Ved spørgsmål til tirsdags holdet kontakt gerne Helle Andreasen
eller Luise Rahbek Koenraadt.

For alle babyer, der vejer mindst fire kilo, og navlen skal være fuldstændig healet op.