I Uge 36 vender vi igen front mod ny sæson – vi glæder os til at se dig

DSC_9022

Velkommen til en ny gymnastiksæson med Ulfborg IF gymnastik.

Alle vores instruktører glæder sig til at lære fra sig, og forhåbentlig kan deres glæde ved gymnastikken blive givet videre til alle Jer.

Du kan allerede nu gå ind og tilmelde dig på det hold du ønsker at være med på.

OBS … NYT

Vi har i år 2 spring/rytme hold. Et hold 3. – 5. klasse og et hold fra 6. klasse og opefter.

På begge hold gælder det, at der startes med fælles opvarmning – og derefter deles holdet i ”rytmer og springere”.  Vi har forsøgt at tage udgangspunkt i den måde man deler Holstebroegnens juniorholdet på. Dvs, at der i år ikke er et ”rent” rytmepigehold, men rytmepigerne bliver en integreret del af de to hold.

Ønsker man yderligere at træne / dygtiggøre sig som rytmegymnast vil der blive et hold rytmepiger som kommer til at træne separat med større krav til øvelserne og større udfordringer. Til dette hold kommer der nærmere information.

Yderligere oplysninger ?? – kontakt Lisbeth Poulsen tlf. 2213 2459