Ramsing Cup 2017

SHN/Ulfborgs årlige klub tur til Ramsing Cup i Spjald 4-6 August 2017 var igen en stor succes.

Selvom vejret ikke var alt for godt, så holdt både spillere, trænere og forældre humøret højt.

I år har vi fået tilskud fra DBU’s ungdomsfond, så vi kunne overnatte i de opstillede telte på sportspladsen i Spjald. Det var en fantastisk base for klubben, og med 5 telte gik det helt problemfrit at sove de 2 nætter, selvom der kom kraftige regnbyger.

63 spillere og 12 ledere havde en dejlig weekend og en perfekt opstart her til efterårssæsonen.

6 årgange (2002 – 2009) hyggede sig sammen denne weekend og er med til at skabe en uvurderlig sammenhold og klubånd.  Ramsing Cup er et hyggeligt stævne, af sådan en størrelse, at vi kan bo rundt om banerne, så man kan gå rundt for at se og heppe på de andre hold.

Årgang 2009 var med til stævnet uden overnatning – men stadig en del af vor Camp, så de er klar til at sove der næste år.

Niveaumæssigt så passer Ramsing Cup perfekt til klubben, da alle hold havde nogle rigtig gode og spændende kampe.

Årgang 2002 (U16) var med for sidste gang og det blev fejret med maner – da holdet tog førstepladsen i deres årgang. Endelig i 5. forsøg lykkedes det for drengene at få en pokal med hjem. De har virkelig fortjent det, da de har været med til at gøre Ramsing Cup til hele klubbens samlingspunkt og været med til at udvikle sammenholdet i mellem de forskellige årgange.

[AFG_gallery id=’46’]

Tak til Anders Mikkelsen og Niels Bonde for billederne.