Gratis sommervandpolo for alle – også nybegyndere

Foto: Dansk Svømmeunion

Spil bold i vandet hver tirsdag fra den 02. juli 2019 – 06. august fra kl. 20.00-21.00 i svømmehallen i Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg. Alle er velkomne og det er helt uforpligtende at komme og prøve at deltage. Ulfborg svømmeklub har i samarbejde med Holstebro svømmeklubs vandpolo afdeling arrangeret vandpolo med erfarne instruktører. Kom som du er ung som ældre, dreng som pige. Alle er hjertelig velkomne til at forsøge sig med dette fantastiske spil.
Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand, men med lidt anderledes regler. Det kræver brug af lidt andre muskelgrupper end traditionel håndbold kombineret med svømmefærdigheder. Du lærer spillet efter-hånden. Så er du glad for holdspil og vand, så ses vi tirsdag. Forhånds-tilmelding pr. gang på mobil 61778796 til Michael Christensen.