Årets træner i Ulfborg IF.

Mie Krogh blev Årets træner i Ulfborg IF. Mie skulle have haft overrakt pokalen til gymnastikopvisningen i marts, men som alle ved lukkede Corona for den seance. Det var brandærgerligt, for Mie har om nogen fortjent at blive hædret ved et stort arrangement.

Når det nu ikke kunne være anderledes, så fik Mie så overrakt pokalen til Kvindeholdets første træning i den nye sæson 2020/21. Nok det bedste sted når det ikke blev opvisningen. Kvindeholdet er den grad vokset med Mie, men som Mie så beskedent siger, så er kvinderne med til at inspirere og udvikle hende.

Mie startede med at træne puslingehold for mange år siden – børnene var vilde med hende, de kunne mærke at hun var der for dem og var engageret i dem – og det netop det der kendetegner Mie – hendes engagement hvad enten det er børn eller voksne.

Da Mie tog på Staby Efterskole havde hun lovet mig, at når hun kom tilbage til foreningen, så skulle hun overtage Juniorholdet – og det kom hun til.

Så fik hun mod på kvindeholdet og kunne se de udfordringer det kunne give, hun sprang meget hurtigt til da hun fik muligheden og holdet er vokset meget under hendes ledelse.

Mie er et foreningsmenneske, tager hvad der byder hende og er altid parat til en ekstra tjans når jeg spørger hende.

Stort tillykke til Mie, tillykke med titlen som ”Årets træner i Ulfborg IF”

Lisbeth Poulsen