Ny tøj til badminton spillerne

[AFG_gallery id=’83’]

Inden nedlukningen af indendørs idræt i december, planlagde vi stævne i Ulfborg IF badminton. Til dette fik vi nye spillersæt til alle spillerne, i samarbejde med vores fantastiske sponsorer.Nu hvor vi endelig kan åbne op for indendørs badminton igen, startede vi med at få de nye og seje spiller sæt, til stor glæde for alle spillere.
Desværre har vi ikke mulighed for at deltage i stævne lige nu, men det nye tøj vil også blive brugt til næste sæson, hvor vi forhåbentlig kan komme ud til stævne igen. Ulfborg IF badminton har forlænget sæsonen frem til uge 26.
Og vi er nu igang med at planlægge den næste sæson, som forhåbentlig kan planlægges med flere sjove og spændende badminton arrangementer.
Tusind tak til vores fantastiske sponsorer.