Klubmester pokal 2021

UIF’s svømmeafdeling har siden 2004 haft en svømme-vandrepokal, som hedder Klubmester pokalen. Den kan uddeles til enten en svømmer, trænere eller udvalgsmedlemmer, der har gjort en særlig indsats. I sæson 2020-2021 er den blevet uddelt til Linda Trankjær.
Linda fortjener at få denne pokal, fordi hun uge efter uge og år efter år gør en rigtig stor og særlig indsats som træner for svømmeklubben. Linda formår at skabe et både spændende, sjovt, udviklende og inspirerende træningsmiljø, hvor hun leverer en meget kvalificeret og kompetent undervisning til glæde for alle deltagerne. Linda har nu været træner i UIF’s svømme afdeling non stop siden foråret 2013. En rigtig stor tak for det!
Det er helt tydeligt, at Linda altid er glad for at træne holdet og netop det gode humør, smilet og energien smitter altid af på deltagerne, som giver udtryk for, at stortrives med Linda som træner. Lindas store pædagogiske talent viser sig også tydeligt på holdet, idet hun er god til at sikre, at alle deltagerne kommer til at lære hinanden godt at kende.
Linda er god til at motivere hold deltagerne, meget positiv af natur, udadvendt, god til at se både muligheder og løsninger og på den måde bidrager Linda til, at deltagerne oplever at de går fra undervisningen med mere energi end da de kom.
UIF’s svømmeafdeling ønsker dig stort tillykke og ser frem til det fortsatte samarbejde i den kommende sæson.