Årets UIF’er

Som alle andre år skal vi også i år have uddelt pokalen for årets UIF ´er. Normalt bliver pokalen uddelt til Ulfborg IFs generalforsamling, men da pokalen i år går til en person der har ydet en kæmpeindsats ikke kun i Ulfborg IF, men især indenfor gymnastikken, har vi valgt at den skal uddeles i aften hvor du er en stor del af dette arrangement.

“Det er klogt at spørge nogen, hvad man leder efter, før man begynder at lede efter det.“ – et citat fra Peter Plys – og det er et meget klogt citat når man skal lede eller søge efter noget i Ulfborg IF. Du går altid i gang med en opgave – næsten uanset hvor stor den er og hvem der spørger dig – alt det du gør som frivillig i Ulfborg IF gør du fordi du gerne vil hjælpe, fordi du

Fælles for alle de opgaver, du går ind i er, at du altid har et smil med, er glad og positiv at være sammen med.

Ingelise … Du er en person der er oplagt til at få pokalen til Årets UIF ´er. Hvis jeg kender dig ret, vil du nok synes, at det er du ikke. Du er … set i denne sammenhæng en meget beskeden person og ville nok synes, at der er andre der har fortjent den. Det kan godt være at der er det, men nu synes jeg / vi altså at det kun kunne være dig.

Ingelise – du er et foreningsmenneske, du tager hvad der byder dig og er altid parat til en ekstra tjans når jeg spørger dig. D u brænder for gymnastikken og børnene, men det er jo ikke kun gymnastikkens børn – det er alle børn i UIF. Du brænder for dit frivillige arbejde for HELE UIF og det er derfor at valget i år er faldet på dig

Du er den type, alle klubber og foreninger ønsker, der er nogle flere af. Du er et rigtigt foreningsmenneske, og har en behagelig og smittende personlighed at være sammen med.

Det man godt kan lide at gøre, gør man som regel godt.” – siger Peter Plys

Du ønskes alt godt fremover og tusind tak for samarbejdet gennem mange år – stor respekt til dig.