TILSKUD FRA VESTFORSYNINGEN

Vestforsyningens Initiativpulje tildelte onsdag den 30. November UIF Svømning 5000,- som tilskud til køb af førstehjælpsdukker, som skal bruges til træning i forbindelse med vores årlige livredderprøver og opfriskning af førstehjælpsteori.

Vi har gennem de senere år arbejdet på at gøre svømmeundervisningen endnu bedre, og har derfor med succes investeret i – og implementeret DGIs svømmeskolekoncept på børne- og ungdomsholdene. Dette koncept sikrer progression og udvikling af grundfærdigheder hos den enkelte elev. 

I denne sæson har vi valgt at højne kvaliteten af undervisningen yderligere ved at sætte fokus på opkvalificering af vores instruktørers/hjælpeinstruktørers uddannelse ift. sikkerhed i svømmehallen samt udstyr, der kan understøtte undervisningen yderligere. 

Derfor er vi meget glade for at modtage dette tilskud, der vil understøtte vores mål med at opkvalificere uddannelsen yderligere, og vi glæder os allerede til at tage udstyret i brug! 

Skriv et svar