Ulfborg IF kan nu tilbyde tre nye aktivteter.

Ulfborg, den 3. januar 2023

Alle hold træner onsdage og første træning er onsdag den 11. januar 2023

Qi gong for begyndere:

Qi gong har rødder i den kinesiske medicin og træningen består af fysiske øvelser i langsomt tempo med fokus på åndedræt og koncentration. Qi gong anses for at kunne forbedre helbredet, skabe indre ro og samtidig have en positiv effekt på balance, kropsholdning, spændinger samt give øget energi.

Onsdage fra kl. 13.00 -14.00

Pilates med afsluttende afspænding:

Pilates styrker din kropsbevidsthed, forbedrer din kropsholdning og giver dig en stærk og smidig krop. Når du træner pilates, arbejder du med de små stabiliserende muskler omkring leddene, og du får dermed smurt alle de små “indre” tandhjul.

Hver træning afsluttes med en dejlig afspænding.

Hold 1: Onsdage kl. 14.15 – 15.30
Hold 2: Onsdage kl. 16.45 – 17.45

Pilates i vand

På dette hold vil vi til hver træning få arbejdet hele kroppen igennem på en behagelig og blid måde i det 32 grader varme vand. Her skal vi nyde elementets vægtløshed og den smidighed og lethed vandet giver til vores øvelser. Du vil gennem øvelserne få smurt de små indre tandhjul og de stabiliserende muskler omkring leddene. Samtidig vil du få styrket både din kropsbevidsthed, forbedret din kropsholdning og med tiden få en stærk og smidig krop. 

Pilates i vand er for alle, også for dig der enten døjer med en skade, trænger til genoptræning, eller blot som forebyggelse af diverse skavanker eller blot som helt almindeligt velvære og pleje af din krop.

Onsdage fra kl. 15.45 – 16.30

Kontingent er kr. 300 pr hold for ti gange.

Hvis der er for få deltagere på holdene, forbeholder vi os retten til at aflyse holdet.

Skriv et svar