Sikker sejr til SHN/Ulfborg

Fredag aften tog SHN/Ulfborg imod Spjald IF i serie 4. Pga. baneforholdene i Ulfborg blev kampen afviklet på kunstgræsbanen på Staby Efterskole.

I første spillerunde havde SHN/Ulfborg samme sted slået Vinding UIF med 4-1. Aftenens kamp blev en noget mere ensidig affære, hvor Spjald aldrig blev rigtig farlige. Til trods for et stort spilovertag og flere brændte chancer, stod der 0-0 efter 45 minutter. I første halvlegs overtid kom forløsningen og føringsmålet, da Michael Juelsgård flot sendte bolden i nettaget på et godt oplæg fra Nicklas Jensen.

Efter pausen virkede det til, at Spjald havde mistet lidt af gnisten og måske også energien. Kampen blev reelt lukket efter ca. 60 min., hvor vi kom på 2-0. Inden for de næste 10 minutter blev kampen lukket med yderligere 3 scoringer. Til slut var det alene et spørgsmål om sejrens størrelse. Det endte med 6-0.

Næste kamp på hjemmebane er fredag 14. april kl. 18.30 på Ulfborg Stadion.

45. min: 1-0 Michael Juelsgård

61. min: 2-0 Emil Lisbjerg

65. min: 3-0 Selvmål

67. min: 4-0 Michael Juelsgård

71. min: 5-0 Kåre Holmgård

80. min: 6-0 Benjamin Korsgaard

Skriv et svar