Kampreferater – forår 2015

Troldhede – SHN/Ulfborg 1-4 (0-3)

Efter nederlaget i sidste runde ude mod Ølstrup var der behov for 3 point i dag for at bevare lidt afstand til de 2 hold i bunden; bl.a. Troldhede, som havde sidste udkald for overlevelse i dag. Som kampen udformede sig, fik vi i dag en sikker pligtsejr, og kan se frem mod en vigtig Tarm-kamp i Ulfborg på lørdag (om kun 2 dage) kl. 14.

I den første kamp i Ulfborg var Troldhede godt kæmpende, og var svære at spille imod. Derfor var det en god forløsning, at vi hurtigt kommer på 1-0, da Bjarne Nielsen og Morten Sahl i højresiden starter en godt angreb op, som Morten Sig afslutter. Det gav ro på spillet, og gjorde kampen lidt lettere. Generelt var der god plads på midten af banen i dag og til dybdeløb over kanten, da Troldhede spillede med en sweeper ikke bare 5 meter bag ved de øvrige forsvarer – men nærmere 10-15 meter. Det gav god rum til bl.a. vores bedste spiller i dag, Jeppe Vad, i dybdeløbene.

Efter en dødbold kom vi på 2-0, og da Troldhede hårdt presset med 5 minutter til pausen lavede selvmål, var kampen lukket. Troldhede havde muligheder på kontraer og efter dødbolde, men vi slap med skrækken.

Efter pausen stod vi lidt længere tilbage på banen, hvilket gjorde det svært for hjemmeholdet at komme frem til noget. Vi havde et par langskud, og enkelte muligheder – bl.a. når Morten Sahl udfordrede på kanten. Men spændingen manglede i en anden halvvej, som var forholdsvis åben, men vi var lidt skarpere i begge ender af banen.

Men små 10 minutter tilbage lukkede Morten Sig målscoringen af med et flot placeret skud fra kanten af feltet. Alt i alt en fortjent sejr, selvom Troldhede også havde deres muligheder. 3 gode point til tabellen – lørdag skal vi igen have point – 3.sidstepladsen kan give nedrykning, så alle point tæller.

9. min 0-1 Morten Sig

26. min 0-2 Rune Ehmsen

40. min 0-3 Selvmål

71. min 1-3

81. min 1-4 Morten Sig

Ølstrup GU – SHN/Ulfborg 2-1 (0-1)

Kampen om at få lidt afstand til bunden blev desværre tabt. Set over 90 minutter var Ølstrup bedst, og kunne fortjent tage de 3 point. Men forløbet af kampen og dommeren følte vi i den grad var mod os i det lange løb.

Kampens udgangspunkt var en fornuftig defensiv – og specielt i første halvvej lykkedes det ganske fornuftigt at holde hjemmeholdet fra de helt store chancer. Kampen var før pausen meget jævnbyrdig og uden de store – og mange – muligheder.

I slutningen af halvvejen fik vi et frispark på lidt udenfor feltet. De fleste inklusiv Ølstrups målmand ventede et indlæg fra Jeppe Vad. Han sparkede hårdt og præcist direkte – og via både stolpe og overligger endte bolden ved Morten Sig, der scorede på returen. Efterfølgende gav Ølstrup bolden op. Vi fik den hurtigt erobret på Ølstrups halvdel, og Niels blev spillet alene igennem. Uforståeligt fløjtede dommeren offside på Niels’ friløber.

Kort efter pausen havde indskiftede Allan Nielsen en god mulighed efter hjørnespark. Ellers var halvvejen Ølstrups – og specielt i den sidste halve time kom de frem til flere muligheder. De blev dog brændt – og en enkelt gang stod stolpen i vejen.

Det gjorde den ikke med et kvarter igen. Da valgte dommeren at følte for straffe til Ølstrup. Der var inden fløjten lød ikke en eneste appel fra hjemmeholdet fra straffe, så det var utvivlsomt en overraskende dom. Ølstrup scorede sikkert på straffesparket, og var i teten resten af kampen.

Langt inde i overtiden var manden i sort igen i centrum. Ølstrup fik en kontra, og spillede bolden bredt til en mand, der lignede en, der befandt sig i en strafbar offside. Fløjten var tavs i og stedet blev bolden køligt langt i det lange hjørne.

Så alt i alt en bitter måde at tabe kampen på. Vi følte nok, at Ølstrup havde været bedst, men også at de skulle have hjælp for at få hul på bylden. Vi arbejdede trods alt godt for hinanden, havde en rimelig defensiv organisation. Omvendt må vi også erkende at spillet offensivt ikke var prangende i dag. Vi må erkende, vi skal koncentrere os om nedrykningsstregen.

Næste kamp er ude mod rækkens bundhold, Troldhede. Kampen spilles Kr. Himmelfartsdag, og blot 2 dage efter venter en meget vigtig kamp i Ulfborg mod Tarm.

45. min 0-1 Morten Sig

75. min 1-1

93. min 2-1

Tim GIF – SHN/Ulfborg 0-3 (0-1)

Sidste weekends blamage mod Tjørring skulle vaskes af tavlen. Specielt 1.halvvej hvor vi var bagud 6-0!!! skulle revancheres. Lokalopgøret mod Tim skulle give 3 point for at vi igen kunne komme over nedrykningsstregen.

Derfor var udekampen i Tim meget vigtig. Heldigvis kunne vi trække os sejrrigt ud af kampen med en relativt fortjent sejr i bagagen. Tim ydede en god modstand, og havde god held med at trække tempoet ud af kampen. Det var klart til deres fordel, og de stod godt og kompakt på banen. Dog havde vi et par rigtig gode muligheder før pausen – bl.a. til unge Jeppe Vad, der spillede en fin kamp som angriber i dag. Bedst som halvvejen var ved at rinde ud, fik Rune skovlet bolden videre til Benjamin, der hurtigt sendte bolden i det korte hjørne.

Tim nåede at have en enkelt kæmpe chance, som vi forærede dem, da vi ikke løb retur på en kontra. Og umiddelbart efter pausen reddede Steffen Jensen os, da en Tim spiller blev spillet helt fri midt for mål af vores forsvar. Steffen slog til igen, da han skød direkte på et frispark fra ca. 30 meter. Bolden knækkede udad i målet og snød Tims ellers erfarne keeper, Bo Mortensen. Et flot mål!

I det sidste angreb afsluttede Benjamin en kontra og lukkede kampen til 3-0. Alt i alt en ok arbejdsindsats, hvor vi dog var gevaldigt ukoncentrerede i enkelte situationer, som kunne have vanskeliggjort kampen yderligere.

Næste kamp er lørdag ude mod Ølstrup, hvor vi spiller for at ligge afstand til bunden. Videbæk og Tjørring virker til at være stærke i toppen af puljen.

41. min 0-1 Benjamin Korsgaard

71. min 0-2 Steffen Jensen

94. min 0-3 Benjamin Korsgaard

Kampreferat – 18. April kl. 14.00

Hjemmekamp mod Snejbjerg

IMG_3505EN lørdag med solskin fra en skyfri himmel, 16 grader og et græstæppe som selv Brøndby ville betale mange penge for at låne.

Alle omgivelserne var på plads til en god fodbold i Ulfborg.

Serie 3 mandskabet skulle denne gang møde Snejbjerg, og skulle fortsætte udviklingen af holdets spil.

Allerede inden kampen vidste man at Snejbjerg var et fysisk stærkt hold, og med en ung trup skulle Ulfborg være gode til at flytte bolden hurtigt rundt på

Kampen startet nervøst for begge hold. Mange fejlafleveringer og personlige fejl. Dette var også grunden til at Snejbjerg 24 min inde i kampen opfanger en dårlig clearing fra Ulfborgs forsvar. Bolden bliver hurtigt send indover midterforsvaret til deres angriber der passerer Morten i målet. 0-1 til Snejbjerg.

  1. halvleg fortsætter med mange fejl, og ikke så sammenhængende spil for begge hold. Det er ikke en halvleg der går over i historiebøgerne!

I pausen gives en opsang, og fra start af anden halvleg viser Ulfborgs offensiv sig som vi kender dem. Mange løb i dybden og den vildskab, som til tider manglede i 1. Halvleg.

Snejbjerg kommer ud efter pausen med en mere defensiv indstilling, som giver Ulfborg mere spil. Den defensive spillestil giver dog plads til omstillingspillet, og efter 65 min hiver Morten P igen en fantastisk dobbeltredning op af hatten, og holder liv i håbet for

Med 13 min igen bliver Snejbjerg reduceret til 10 mand i 10 min pga. en alt for sen tackling på Niels Tarp.

De sidste 10 min får Ulfborg presset Snejbjerg ned på deres banehalvdel. Største chance bliver reddet på stregen af en Snejbjerg spiller.

”Powerplayet” resulterer dog ikke i mål, og kampen ender 0-1 til

Næste kamp er på søndag d. 26. April ude mod Tjørring.

Kampreferat

VidebækVidebæk IF – SHN/Ulfborg 2-3 (0-1)

Den pauvre indsats fra Tarm-kampen skulle følges op ude mod Videbæk. Traditionen plejer at sige, der bliver nogle tætte kampe, når vi gæster Videbæk Stadion. Kampen i dag blev ingen undtagelse.

Det umiddelbare indtryk efter kampen er, det er utroligt, der blev lavet 5 mål. I en forholdsvis chance-fattig og tæt kamp, kan vi glæde os over de 3 point. Undervejs synede det ikke så spædende, som det blev. Men lidt uopmærksomhed og en fejl i defensiven, og Videbæk var tilbage i kampen. Resultatet holdte dog til slut, selvom Videbæk pressede godt på.

Alt i alt kan vi glæde os over en forholdsvis koncentreret og en god arbejdsmæssig indsats. Der var flere gode præstationer bl.a. af Emil Lisbjerg, der spillede på den centrale midtbane i dag og af Morten Sahl på højre kant.

I første halvvej var vi stort set kun farlige en gang, hvor Morten Sig måtte se sit skud gå lige forbi mål. Omvendt havde Videbæk stort set kun dødbolde at true med + en enkelt mulighed, vi gav dem. Som halvvejen var ved at rinde ud vandt Benjamin Korsgaard en hovedstødsduel og fik sendt Niels Tarp af sted i dybden. Han scorede med en god afslutning.

Kort efter pausen udnyttede dagens bedste, Benjamin Korsgaard, flot, at Videbæks målmand var fejlplaceret, og kunne sparke bolden i mål fra ca. 40 meter med en god ballon-bold, og da Morten Sahl efter 20. min udnyttede en returbold fra stolpen til at bringe os på 0-3, synede sejren hjemme. To hurtige scoringer af Videbæk bragte dog mere spænding ind, end hvad der var nødvendigt.

Dejligt sejren holdte til sidst. Der er bestemt plads til forbedringer i vores spil frem ad banen, men kampen i dag viser, der er et godt udgangspunkt at bygge videre på.

Næste hjemmekamp er lørdag 18.04 kl. 14.00 i Ulfborg.

43. min 0-1 Niels Tarp

52. min 0-2 Benjamin Korsgaard

65. min 0-3 Morten Sahl

70. min 1-3 Videbæk

72. min 2-3 Videbæk

Kampreferat – 2. april 2015

Billede Troldhede
SHN/Ulfborg – Troldhede 2-0 (1-0)

Den fodboldmæssige oplevelse var begrænset i årets første kamp. Men 3 point på kontoen – set over 90 min. var det en fortjent sejr.

Resultatet kunne dog have været et andet, hvis Troldhede havde udnytte en af de tre chancer, de blev foræret før pausen af os. I stedet blev kampen egentlig afgjort, da Steffen Jensen sparkede en lang bold fremad. Rygtet siger, der blev råbt på en navngiven holdkammerat, der var tiltænkt bolden. Den nåede aldrig frem – og til alles overraskelse strøg bolden i en god bue over målmanden, og ind i nettet. Scoringen fra egen halvdel ca. 5 min. før pausen lettede helt sikkert snakken i pausen.

Inden da havde vi haft en 4-5 gode muligheder for at åbne scoringen, så det gav ro i egne rækker med målet til 1-0. Efter pausen hævede vi koncentrationen – specielt defensivt – og Troldhede havde dårligt nok en afslutning. De kæmpede dog kampen igennem godt og spillede fysisk på midten, men langsomt overtog vi mere og mere af spillet.

Kampen blev lukket midtvejs i anden halvvej, da Christian Henriksen skiftede en god lang bold over til Emil Lisbjerg. Han tog et træk mod baglinjen, og flot lagde bolden på tværs til ligeledes 17-årige –  Jeppe Vad, der scorer i debuten.

Nok var spillet ikke det mest polerede i dag, men kampen var med 3 point en god åbning på sæsonen, i det vi forventer bliver en meget tæt pulje.

Næste hjemmekamp for serie 3 er lørdag 18.04 mod Snejbjerg.

 


Kampreferater 2014

Kampreferat – 20. juni 2014

SHN/Ulfborg – Ølstrup 3-1 (2-1)

Æren var hvad, der blev spillet om i dag i Ulfborg. Forårets sidste kamp. Ølstrup sidder sikkert på 2.pladsen, mens vi slutter som nr. 4. Selvom der ikke var noget at spille om, var det selvfølgelig rart at slutte sæsonen godt af. Fodboldmæssigt blev det ikke den største oplevelse på stadion, men det blev en meget intens kamp.

Var vores sidste kampe startet stille og rolig, skete det stik modsatte i dag. Stadionuret viste under 2 min. spillet og stillingen 1-1. Ølstrup kom i front, og havde scoret til 0-1, inden vi havde rørt bolden. Defensivt så vi ikke godt ud, men når Rune angrebet efter udligner til 1-1 på energisk arbejde af sig selv, så betyder det mindre.

Derfra tog kampen en anden udvikling. Begge holdt faldt ned, og virkede generelt ikke specielt energiske. Vi havde bolden mest, men Ølstrup var farligst på lange bolde og på dødbolde. De store højdepunkter udeblev, indtil Allan blev spillet fri foran målet af Niels. Han scorede sikkert med ca. 10 min. til pausen. Resten af halvvejen blev nærmest spillet mere med mundtøjet end med bentøjet.

Igen efter pausen var Ølstrup til tider farlige – specielt når ved deres høje folk, men de tillod sig også at brænde en del gode muligheder. Eller rettere Morten i målet fandt storspillet frem, og gjorde det kanon i målet, og reddede os i flere situationer. I stedet blev kampen afgjort, da Allan blev fældet i feltet. Straffespark – og det scorede han selv sikkert på midtvejs i anden halvvej.

Stor ros til holdet i dag for god figth. Og så havde vi i det meste af kampen en meget bedre defensiv organisation og koncentration, end der har været tilfældet i de sidste kampe. Kampens spiller blev Morten i målet med 7 stemmer.  Og stor ros til U17s Emil Lisbjerg, der havde start-debut, og kvitterede med 5 stemmer. Også Emil Maarup og Lasse Bak fra U17-holdet havde gode indhop.

Kampreferat – 15. juni 2014

Tim – SHN/Ulfborg 3-3 (0-1)

Dagens kamp var uden betydning for stillingen i puljen. Begge hold var reddet, og havde ingenting at spille for. Om det var derfor, skal være usagt, men spillet var i perioder ganske ok fra begge sider. Hvor det før pausen var lidt længere mellem højdepunkterne, så skete der tilsvarende mere efter pausen. Generelt stod vi det meste af kampen godt på banen, og der var gode arbejdsindsatser over hele linjen, og derfor er det skuffende kun at få 3-3, som kampen skred frem.

Kampen kom i gang med meget fysisk spil. Det var ligesom holdene skulle se hinanden an. Tim startede måske bedst i kampen, men langsomt kom vi bedre og bedre med i kampen. Det var ikke de helt store chancer i første halvvej. Tim var farlige på hjørnespark, men ellers havde de nærmest ingenting. Alligevel var det lidt ud af det blå, da Niels fik en stikning i dybden. Han viste sin hurtighed, og scorede køligt til 0-1 med ca. 10 min. til pausen.

Efter pausen styrer vi rimelig spillet. Der er ligesom, Tim falder lidt længere tilbage på banen. Både Niels, Rune og Benjamin kommer med deres løb og arbejde godt frem på banen, og gør ondt på Tim. Det bliver 0-2, da Rune energisk vinder en bold, og spiller den skråt bagud til Benjamin, der scorer via målmandens handsker.

Alt synes under kontrol lige indtil Tim slår en lang bold, som bliver undervurderet. 1 mod 2 får Tim-spilleren afsluttet og reducerer. Et dumt mål, men alligevel bliver vi i teten, og spiller os frem til flere chancer. Farligst bliver det, da Allan bryder igennem med et godt løb. Afslutningen kan målmanden ikke holde, og Niels er over returen. 1-3 med ca. 20 min. igen.

I stedet for at lukke kampen, så vinder Tim en bold højt oppe på banen. Vi ser defensivt ikke for godt ud, og de reducerer med 8 min. igen. Og blot 2 min. senere, er der udlignet. Igen ser vi skidt ud ved et boldtab, da Tim slår en god bold i dybden, og sender et godt indlæg ind foran.

Skuffende at Tim laver 3 mål på deres måske 5 farlige afslutninger i kampen. Det positive er, vi spiller os frem til en del chancer, og arbejder godt for hinanden. Og så har Niels fundet målnæsen frem for alvor. 6 mål i de sidste 3 kampe, og igen i dag kåret som vores bedste spiller.

Kampreferat – 6. juni 2014

SHN/Ulfborg – Hover UIF 7-2 (2-1)

Resultatmæssigt var der mulighed for genoprejsning fra sidste kamps meget skuffende indsats og resultat mod Lem. Dagens modstander fra Hover var så godt som rykket ned. Og det blev tydeligere som kampen skred frem.

Uden at kampen bød på chancer i den første halve time, da var vi begyndt at vise lidt af den forkerte attitude. Hover var bestemt med i kampen. Nærmest på første store chance, scorer Niels til 1-0 på fint angreb. Traditionen tro fristes man til at sige, får Hover dog en mulighed efter et indkast, og så scorer de til 1-1, hvor vi står og sover i defensiven. Bedst om pausen var op over, kæmper Niels sig frem til en løs bold i feltet, og med en flot afslutning, gør han det til 2-1. Uden vi på nogen måder har spillet os ud, går vi til pausen med 2-1-føringen.

Vi forsøger at ligge lidt mere pres på Hovers bageste efter pausen, og det lykkedes. 4 mål i løbet af de første 20 minutter afgjorde kampen. Kvaliteten på de to hold blev efter pausen udstillet, og sejren var fuld fortjent. Slutresultatet bliver 7-2. Vi havde bestemt muligheder til flere mål, men er glade for sejren, der med fuldstændig sikkerhed har placeret os over nedrykningsstregen.

I forhold til spillet i dag er der dog stadig plads til forbedringer. Nok var indsatsen i dag markant bedre end mod Lem, men det var også på en noget billigere baggrund. Næste uges kamp mod Tim, bliver noget helt andet. Kampen spilles for øvrigt i Tim søndag den 15. juni kl. 15.

Målene blev i dag score af Niels (2), Esben, Rune, Morten Sig, Allan og et selvmål. Igen i dag fik Niels stemmerne og blev kåret som vores bedste spiller.

Kampreferat – 31. maj 2014

SHN/Ulfborg – Lem B 2-3 (1-1)

Kun to dage efter den vigtige sejr ude over Tarm, var det midterholdet fra Lem, der kom på besøg. Det startede så lovende, men sluttede skidt set med vores briller. Vi var bare ikke skarpe nok i begge ender, når det gjaldt.

Vi startede klart bedst, og kom i løbet af kampens første minutter foran på et godt gennemspillet mål. Et indlæg fra højresiden var Niels Tarp først på, og fik med en flot afslutning sat os i front. Vi pressede fortsat på, og havde muligheder for at komme yderligere foran. Det skete ikke. I stedet er der spillet 35 min., da dommeren til de flestes (inklusive Lem-spillernes) undren pegede på pletten – straffespark. Så i stedet for føringen scorede Lem på deres første reelle afslutning indenfor målet.

Efter pausen kommer Lem relativt hurtigt i front. Trods en mand i undertal scorer de, da vi ikke får clearet bolden. Derfra blev det op ad bakke. Flere gode muligheder blev brændt. Lem var dog også med i kampen, og vi forærer dem bl.a. 2 friløbere – da tilbagelægningerne blev for korte. Heldigvis reddede Morten i målet.

Vi kom på 2-2 med ca. midtvejs i anden halvvej. Et perfekt indlæg fra Morten Sig headede vores bedste på dagen, Niels Tarp, i mål. Desværre gik der under et minut, inden Lem igen var foran – og igen så vi ikke godt ud defensive. Trods et par gode muligheder mod slutningen af kampen, ender det med en Lem sejr. De var bare det skarpere i begge felter, end vi var.  Spilmæssigt sad vi på kampen, men vores egne fejl og ineffektivitet kostede sejren i dag.

Efter kampen står vi med en dum følelse. Det var næsten svært at tro på, vi tabte. Selvom vi er sikre på, at status efter ferien fortsat er serie 3, så venter vi med længsel på, vi kan få rettet lørdagens præstation op.  Det kan passede ske på fredag, hvor Hover kommer på besøg i Ulfborg.

Kampreferat – 9. maj 2014

Ølstrup GU – SHN/Ulfborg 3-1 (2-1)

Trods godt vejr og en god bane fik kom spillet i dag heller ikke til at fungere. Ølstrup sled og slæbte bare det mere og fik alt i alt en fuld fortjent sejr.

Vi startede dog pænt med en god aggressivitet i presset, og havde i de første minutter 2 gode opspil, hvor vi dog får afsluttet for svagt. Desværre måtte Allan måtte udgå efter ca. 10 minutter med en forstrækning. Efter ca. 20 min. kom vi i front, da vi vinder en bold oppe på Ølstrups halvdel. På kanten til offside bliver Rune spillet i dybden. Han afslutter på stolpen, og Niels er hurtigt over returen, og scorer let til 1-0.

Desværre holder vi ikke koncentrationen, og får ikke tacklet og sparket væk, når muligheden er der. Ølstrup scorer i det næste angreb, og der går under 5 min., inden de kommer foran. Alt i alt en meget jævnbyrdig første halvvej.

Efter pausen er vi på bolden det meste af tiden. Men Ølstrup var farlige i omstillingerne. De stod meget kompakt, og var gode til at tage løbene i kontraerne. Det gjorde dem farlige. Og omvendt må vi bare indrømme, at vi i dag simpelthen ikke var dygtige nok til at spille os frem til chancer – og så virkede det til, at Ølstrup ville det mere, end vi ville.

Derfor må vi se indad, inden søndagens kamp ude mod Videbæk. Her har vi revanche til gode, og skal søge at få gang i vores eget spil igen.

Vores bedste spiller var igen i dag Morten Sig.

 

Kampreferat – 2. maj 2014

SHN/Ulfborg – Tim 3-2 (3-2)

En gennemført dårlig fodboldkamp udspillede sig fredag i Ulfborg. Vi kan dog være mest tilfredse. På trods af rigtig meget dårligt spil, så vandt vi alligevel 3-2.

Kampen kom dog i gang med målchancer i begge ender. Tim blev farlige, når de lagde bolden ned bag ved vores forsvar, og vi var farlige på flere hjørnespark. Det var en lang bold fra Tims side, der lagde an til første scoring. Efterfølgende bliver bolden ikke clearet ordentligt, og i stedet får de et hovedstød, der bliver rettet af uden chance for Morten i målet.

Der går dog ikke mange minutter, inden Esben Skov bliver væltet i feltet. Korrekt dømt straffespark som Morten Sig sikkert sætter ind. Ca. midt i halvvejen kommer Tim igen i front. Et mærkeligt mål. Et ufarligt indlæg, som vi kan sparke væk. I stedet vil Morten samle den ufarlige bold op – men han glider på banen, og i stedet kan bolden hoppe ind. Uheldigt for Morten, der dog revancherede sig senere i kampen med et par gode redninger og indgreb.

Efter den halve time har vi 2 hjørnespark efter hinanden. Begge bliver farlige, og efter klumpspil ender bolden fra en Tim-fod ved Rune, der er hurtigt over bolden, og får den i kassen. Kort efter kommer det bedste angreb i kampen. 3 afleveringer der lykkedes, og Allan Nielsen er alene igennem på en friløber. Han afslutter godt, og bringer os i front med ca. 10 min. til pausen.

Alt i alt kunne vi kun være tilfredse efter første halvvej. Bagud to gange og alligevel foran i pausen. Efter pausen er der kun få muligheder. Tim er mest i boldbesiddelse, men bliver kun farlige få gange. Bl.a. på et indlæg/afslutning, der tager overliggeren. Men ellers fik det ikke det helt store ud af deres boldbesiddelse. Mod slutningen har Benjamin Korsgaard en stor chance, men 2.halvvej ender målløs, og vi tager en snæver sejr med videre fra lokalopgøret.

Kampen bar meget præg af 2 hold, der sparkede mere bold end de spillede. Men vi har stadig meget at arbejde videre med. Ikke mange ting lykkedes for os i dag. Vi fightede ok, men gejsten virkede til tider langt væk.

0-1 John Graversen
1-1 Morten Sig (str)
1-2 John Graversen
2-2 Rune Ehmsen
3-2 Allan Nielsen