Velkommen til Ulfborg Idrætsforenings hjemmeside – her kan du finde oplysninger om Ulfborg Idrætsforening og de enkelte afdelinger i foreningen. 

Gratis sommervandpolo for alle - også nybegyndere

Foto: Dansk Svømmeunion

Spil bold i vandet hver tirsdag fra den 02. juli 2019 – 06. august fra kl. 20.00-21.00 i svømmehallen i Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg. Alle er velkomne og det er helt uforpligtende at komme og prøve at deltage. Ulfborg svømmeklub har i samarbejde med Holstebro svømmeklubs vandpolo afdeling arrangeret vandpolo med erfarne instruktører. Kom som du er ung som ældre, dreng som pige. Alle er hjertelig velkomne til at forsøge sig med dette fantastiske spil.
Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand, men med lidt anderledes regler. Det kræver brug af lidt andre muskelgrupper end traditionel håndbold kombineret med svømmefærdigheder. Du lærer spillet efter-hånden. Så er du glad for holdspil og vand, så ses vi tirsdag. Forhånds-tilmelding pr. gang på mobil 61778796 til Michael Christensen.


U10 Piger i solskin

U10 piger spillede torsdag aften en rigtig flot kamp, hvor der for alvor blev gået til stålet.

Pigerne  leverede en formidabel indsats med en flot sejr som resultat.


Sund i Vest starter op igen

Sund i Vest var i sidste sæson en kæmpe succes, og derfor er vi nu klar til endnu en tur.

Tirsdag . 11 juni kl. 19 kan du komme til informationsaften om det kommende forløb.

Klik på billedet for mere information.

Tilmelding fra 17. juni kl. 19:00 her


Pengegave fra Ulfborg Sparekasses Fond

Tirsdag den 28. maj 2019 var der samlet godt 30 repræsentanter fra Ulfborg områdets foreninger og interessegrupper i Hedekaffes hyggelig lokaler, hvor der blev uddelt hele 275.000 kr. fra Ulfborg Sparekasses Fond. De dejlige penge blev delt mellem 15 modtagere.
Se billeder fra arrangementet her

Til Ulfborg IF blev der udloddet 7.500, som foreningen takker mange gange for.


Skal du prøve vores nyoprettede hold CROSS FIT Unge & Voksne?

Foto: Niels Husted

Aqua cross training er et godt alternativ/supplement til fitness træning. Det er en effektiv træningsform som samtidig er skånsom for muskler og led

På holdet vil der løbende blive eksperimenteret med alternative former for træning i vand, så der vil således være mulighed for, at man fra tid til anden oplever øvelser, der også er kendt fra vandaerobic. Ligeledes er der øvelser på land, der vil være kendt fra crossfit. Der er således mulighed for en sjov, udfordrende og ikke mindst tidseffektiv træning, både i vand og på land.

Alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel, om du er i dårlig eller god form, er ikke afgørende for din deltagelse

Det er dog en forudsætning for et rimeligt udbytte af holdet, at du er fortrolig med vand

Du er velkommen til en gratis prøvetime på følgende træningsdatoer: 9. maj, 16. maj og 23. maj fra kl. 18.00-19.00.

Skriv blot en sms på 29939808 med fulde navn og dato
Mvh Sara Olesen


Older Entries »


Info fra FCMs Miniakademi