Velkommen til Ulfborg Idrætsforenings hjemmeside – her kan du finde oplysninger om Ulfborg Idrætsforening og de enkelte afdelinger i foreningen. 

Spil Tennis


Forårsspring

Aldersgruppe: piger og drenge fra 0.-5. kl.

Tid: søndage kl. 10:00 – 11:30

Sted: Staby Efterskole

Instruktører: Henrik Kyhl Pedersen og Thomas Vestergård m.fl.

Første træning: søndag d. 16. april

Sidste træning: søndag d. 14. maj

Tilmelding på Ulfborg IFs hjemmeside

Beskrivelse:

Hvis du ønsker at forbedre dine spring færdigheder, så er dette det perfekte springhold for dig! Træningerne vil være fyldt med sjove og udfordrende øvelser, og foregår i fantastiske faciliteter på Staby efterskole.

Alle, uanset niveau, er velkomne til at deltage og lære nye spring. Det eneste krav er, at du har lyst til at forbedre dig og udfordre dig selv med nye spring og tricks. Tøv ikke med at tilmelde dig og tage spring færdighederne til det næste niveau!


UIF-generalforsamling 2023

Generalforsamlingen blev afviklet i ”god ro og orden”, Olaf Pedersen sørgede for at vi kom godt igennem alle punkter. Alle beretninger og regnskab blev godkendt uden bemærkninger.

Bestyrelsen havde forslag til vedtægtsændringer. Fremover kommer det til at hedde ”Bestyrelsens beretning” i stedet for formandens beretning og dermed udgår det punkt der hedder ”udvalgsformændenes beretninger”.

Valg: – på valg var udvalgsformændene for fodbold, badminton, og gymnastik, samt formanden. Der var genvalgt til alle undtagen gymnastik, den post overtager Lisbeth Poulsen frem til næste generalforsamling eller næste ordinære valg.

Som vanligt var der uddeling af pokaler. Årets træner blev Andreas Møller Sørensen og Årets UIF´er blev Ulrich Bundgaard Hansen. Stort tillykke til begge.


Sikker sejr til SHN/Ulfborg

Fredag aften tog SHN/Ulfborg imod Spjald IF i serie 4. Pga. baneforholdene i Ulfborg blev kampen afviklet på kunstgræsbanen på Staby Efterskole.

I første spillerunde havde SHN/Ulfborg samme sted slået Vinding UIF med 4-1. Aftenens kamp blev en noget mere ensidig affære, hvor Spjald aldrig blev rigtig farlige. Til trods for et stort spilovertag og flere brændte chancer, stod der 0-0 efter 45 minutter. I første halvlegs overtid kom forløsningen og føringsmålet, da Michael Juelsgård flot sendte bolden i nettaget på et godt oplæg fra Nicklas Jensen.

Efter pausen virkede det til, at Spjald havde mistet lidt af gnisten og måske også energien. Kampen blev reelt lukket efter ca. 60 min., hvor vi kom på 2-0. Inden for de næste 10 minutter blev kampen lukket med yderligere 3 scoringer. Til slut var det alene et spørgsmål om sejrens størrelse. Det endte med 6-0.

Næste kamp på hjemmebane er fredag 14. april kl. 18.30 på Ulfborg Stadion.

45. min: 1-0 Michael Juelsgård

61. min: 2-0 Emil Lisbjerg

65. min: 3-0 Selvmål

67. min: 4-0 Michael Juelsgård

71. min: 5-0 Kåre Holmgård

80. min: 6-0 Benjamin Korsgaard


Årets store opvisning

Fredag d. 17 marts var Vestjysk Fritidscenter rammen om årets forårsopvisning, og igen år leverede alle de dygtige gymnaster flotte opvisninger af vinterens arbejde.

Se flere billeder her: https://flickr.com/photos/126965070@N04/albums/72177720306848063


Older Entries »


Info fra FCMs Miniakademi